خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شروع کار کلیه ادارات در روزهای ۱۹ و ۲۳ رمضان با دو ساعت تأخیر

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 11 اردیبهشت 1400 - 18:30
شروع کار کلیه وزارتخانه ها، سازمان ها، شرکت‌ها و مؤسسات دولتی در روزهای ۱۹ و ۲۳ رمضان با دو ساعت تأخیر خواهد بود.
تأخير،مؤسسات،رمضان

ایسنا/قم شروع کار کلیه وزارتخانه ها، سازمان ها، شرکت‌ها و مؤسسات دولتی در روزهای ۱۹ و ۲۳ رمضان با دو ساعت تأخیر خواهد بود.
به گزارش ایسنا به نقل از استانداری قم، به موجب مصوبه هیئت وزیران، شروع کار کلیه وزارتخانه ها، سازمان ها، شرکت ها و مؤسسات دولتی در روزهای نوزدهم و بیست و سوم رمضان با دو ساعت تأخیر صورت می گیرد.
براساس مصوبه هیئت وزیران و به منظور توفیق هرچه بیشتر در احیاء و بهره بردن از ثمرات معنوی شب های قدر، کلیه وزارتخانه ها، سازمان ها، شرکت ها و مؤسسات دولتی در روزهای نوزدهم و بیست و سوم ماه مبارک رمضان، کار خود را با دو ساعت تأخیر آغاز خواهند کرد.
انتهای پیام