خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اقدامات پیشگیرانه علوم پزشکی اهواز برای کمک به سیل‌زدگان/ در منطقه کمبود دارویی و مواد غذایی نداریم

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | شنبه، 17 فروردین 1398 - 14:35
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز جزئیات برنامه‌های امدادرسانی این دانشگاه هنگام بروز سیل را تشریح کرد.
پزشكي،دارو،آب،استان،دانشگاه،سيل،نظري،تجهيزات

در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
ایرج نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: وضعیت سلامت محیط بوسیله کارشناسان بهداشت دانشگاه به طور مرتب کنترل می‌شود و با توجه به وقوع سیلاب در استان خوزستان گروه‌های هدف شناسایی و مادران باردار به مکان‌های امن منتقل شده‌اند.
وی ادامه داد: با بالا آمدن آب در سطح استان ممکن است بیماری‌های تنفسی و اسهال و استفراغ شیوع پیدا کند که دانشگاه علوم پزشکی اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از بروز این بیماری‌ها را انجام داده است.
نظری بیان کرد: آب شرب در اختیار مردم قرار گرفته و تا حد امکان آب آشامیدنی بسته بندی بین مردم منطقه توزیع شده است.
وی افزود: دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز در روستا‌ها و سایر مناطق در حد مورد نیاز توزیع شده است تا در صورت قطع راه‌های ارتباطی به دلیل سیل مشکلی از نظر دارو و تجهیزات پزشکی ایجاد نشود، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با هشدار‌های سازمان هواشناسی در خوزستان اقدامات بهداشتی درمانی مناسبی را در سطح استان برای پیشگیری از بیماری‌های ناقله از آب و محیط انجام داده است.
وی یادآوری کرد: اطلاع رسانی به مردم استان برای سیل به خوبی انجام شده و امداد رسانی با سرعت در حال انجام است.
نظری افزود: خدمت رسانی به مردم سیل زده از نظر غذا و دارو به خوبی انجام می‌شود و هیچ کمبودی از نظر تجهیزات ،دارو و حتی موادغذایی وجود ندارد.
انتهای پیام/
امدادرسانی به مردم مناطق سیل‌زده