خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن کرونا

ایسنا | دانش و فناوری، اجتماعی و حوادث، استان‌ها، تصویری | شنبه، 11 اردیبهشت 1400 - 14:13
فاز اول و دوم واکسن نوترکیب کرونا که توسط انستیتو فینلا کوبا با مشارکت انستیتو پاستور ایران ساخته شده با موفقیت مسیر خود را طی کرده و وارد فاز سوم بالینی شده‌است و شهر همدان در این مطالعه قرار گرفته و افراد می‌توانند به صورت داوطلبانه در این کارآزمایی بالینی شرکت کنند.تمامی افرادی که در این مطالعه شرکت کنند، توسط پزشک پایش می‌شوند و تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.این طرح کشوری بوده و برخی استان ها برای مرحله کارآزمایی فاز سوم این واکسن درنظر گرفته شده که سهم استان همدان ۳۰۰۰ داوطلب است. داوطلبان باید افراد ۱۸ تا ۸۰ سالی باشند که ساکن شهر همدان هستند و بیماری زمینه‌ای غیرقابل کنترل ندارند.
فاز،كارآزمايي،باليني

آغاز فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن کرونا
فاز اول و دوم واکسن نوترکیب کرونا که توسط انستیتو فینلا کوبا با مشارکت انستیتو پاستور ایران ساخته شده با موفقیت مسیر خود را طی کرده و وارد فاز سوم بالینی شده‌است و شهر همدان در این مطالعه قرار گرفته و افراد می‌توانند به صورت داوطلبانه در این کارآزمایی بالینی شرکت کنند.تمامی افرادی که در این مطالعه شرکت کنند، توسط پزشک پایش می‌شوند و تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.این طرح کشوری بوده و برخی استان ها برای مرحله کارآزمایی فاز سوم این واکسن درنظر گرفته شده که سهم استان همدان ۳۰۰۰ داوطلب است.
داوطلبان باید افراد ۱۸ تا ۸۰ سالی باشند که ساکن شهر همدان هستند و بیماری زمینه‌ای غیرقابل کنترل ندارند.
۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۴:۱۱