خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۷۶۶ بیمار جدید مبتلا به کرونا در اصفهان شناسایی شد/ فوت ۴۱ بیمار

مهر | استان‌ها | شنبه، 11 اردیبهشت 1400 - 12:24
اصفهان- سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: از روز گذشته تاکنون ۷۶۶ بیمار جدید مبتلا به کرونا در استان اصفهان شناسایی شدند.
اصفهان،كرونا،بيمار،پزشكي

به گزارش خبرنگار مهر، آرش نجیمی پیش از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره آخرین وضعیت شیوع کرونا در اصفهان طی ۲۴ ساعت اخیر اظهار داشت: در این بازه زمانی یک هزار و ۹۵۴ بیمار جدید مشکوک به کرونا در استان اصفهان به مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مراجعه کرده‌اند.
وی افزود: از این تعداد ۷۶۶ بیمار مبتلای قطعی کرونا بودند که ۲۸۳ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بستری شده‌اند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان را دو هزار و ۲۲۳ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۳۹۵ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.
وی با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت اخیر ۴۱ بیمار مشکوک به کرونا در اصفهان جان خود را از دست داده‌اند، اضافه کرد: تاکنون تست کرونای ۲۷ نفر از این فوتی‌ها مثبت بوده است.
نجیمی افزود: طی ۲۴ ساعت اخیر ۲۷۹ بیمار بهبود یافته بیماری کرونا نیز از مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ترخیص شده‌اند.