خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کماکان افزایش مرگ و میرهای کرونایی را داریم

مهر | سلامت و پزشکی | شنبه، 11 اردیبهشت 1400 - 12:12
معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، گفت: کماکان افزایش مرگ و میرهای کرونایی را داریم و همچنان در اوج بیماری هستیم.
افزايش،كرونا،موازات،توكلي،بيماران،فناوري

به گزارش خبرنگار مهر، نادر توکلی، روز شنبه در نشست خبری هفته سلامت که در محل دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، افزود: نیاز به حوزه آی تی و فناوری اطلاعات در دوران کرونا بالا رفته است و ارزیابی‌ها نشان می‌دهد به موازات نیروهای درمانی به نیروهای آشنا به فناوری اطلاعات نیاز داریم.
وی گفت: در حال حاضر وضعیت موج چهارم کرونا به گونه‌ای است که شاهد افزایش بار مراجعات سرپایی به موازات آن در بخش بستری‌ها هستیم.
اما، هیچ بیماری سرگردان نمانده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: با هماهنگی‌های صورت گرفته، بار و فشار کاری به نحوی مدیریت شد تا سیستم چابک شود.
وی از راه اندازی سامانه ۶۰۷۰ برای پاسخگویی به بیماران کرونایی در استان تهران خبر داد و گفت: کماکان افزایش مرگ و میرها را داریم و همچنان در اوج بیماری هستیم.
توکلی از روند رو به افزایش ترخیص بیماران بستری خبر داد و افزود: امیدواریم این روند همچنان ادامه داشته باشد.