خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبات نسبی "کرونا" در کرمانشاه/ باید منتظر هفته‌های آینده باشیم

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 11 اردیبهشت 1400 - 11:54
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از ثبات نسبی کرونا در استان خبر داد و گفت: اظهار نظر قطعی در این باره منوط به وضعیت کرونا طی دو تا سه هفته آینده است.
كرونا،واكسيناسيون،پروتكل،سير،بيماري،آينده،واكسن،تزريق

ایسنا/کرمانشاه رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از ثبات نسبی کرونا در استان خبر داد و گفت: اظهار نظر قطعی در این باره منوط به وضعیت کرونا طی دو تا سه هفته آینده است.
دکتر محمودرضا مرادی امروز (یازدهم اردیبهشت) در حاشیه جلسه ستاد کرونا در جمع خبرنگاران با اشاره به ثبات نسبی وضعیت کرونا در استان گفت: حدود یک هفته است که شاهد ثبات نسبی کرونا در استان و تا حد اندکی سیر نزولی بیماری هستیم، اما برای اظهارنظر قطعی باید ببینیم سیر دو تا سه هفته آینده بیماری به چه شکل خواهد بود.
وی افزود: تجربه یک سال گذشته به ما نشان داده که با افزایش رعایت پروتکل های بهداشتی سیر بیماری ظرف مدت کوتاهی نزولی شده و با کاهش و یا عدم رعایت این پروتکل ها بلافاصله شاهد سیر پرشتاب و صعودی بیماری خواهیم بود.
مرادی گفت: بنابراین با نزولی شدن سیر بیماری مردم نباید دوباره بی خیال شوند و پروتکل ها را کنار بگذارند و باید بدانند تا واکسیناسیون بخش اعظم جامعه، پروتکل ها باید با دقت رعایت شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: ظرف دو تا سه ماه آینده واکسیناسیون اقشار مختلف جامعه شروع می شود، بنابراین از مردم می خواهیم تا زمان واکسیناسیون سراسری پروتکل ها را با جدیت هرچه تمام‌تر رعایت کنند.
26 هزار دُز واکسن در کرمانشاه تزریق شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با اشاره به ورود بیش از 41 هزار دُز واکسن کرونا به استان گفت: تاکنون کار تزریق بیش از 26 هزار و 300 دُز واکسن انجام شده و مابقی هم طی روزهای آینده تزریق می شود.
وی افزود: در این مرحله واکسیناسیون افراد بالای 80 سال در حال انجام است و در روزهای آینده برنامه واکسیناسیون افراد بالای 75 سال هم اعلام می شود.
مرادی خاطرنشان کرد: اسامی این افراد در سامانه "سیب" ثبت است و از قبل با آنها تماس گرفته شده و روز و مکان تزریق واکسن به آنها اعلام می شود.
انتهای پیام