خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معلمان بهترین افراد برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه هستند

ایسنا | فرهنگی و هنری، استان‌ها | شنبه، 11 اردیبهشت 1400 - 11:31
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان گفت: معلمان بهترین افراد برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه هستند و باید بیش از گذشته در این امر بتوانند کار کنند تا نسل آینده ادامه دهنده راه شهدا باشند.
شهيد،معلمان،ايثارگران،گذشته،معلمي،ايثار،مطهري،شهدا،ترويج

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان گفت: معلمان بهترین افراد برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه هستند و باید بیش از گذشته در این امر بتوانند کار کنند تا نسل آینده ادامه دهنده راه شهدا باشند.
به گزارش ایسنا، عبدالرضا فرجیان در مراسمی به مناسبت بزرگداشت یاد و خاطره شهید استاد مرتضی مطهری و تجلیل از مقام شامخ معلمان که در حسینیه شهید محمود رشیدیان برگزار شد، گفت: شهید مرتضی مطهری یک اسوه و نمونه برای تمام مردم است و باید بیشتر از گذشته این شهید را شناخت و با آثار او آشنا شد.
وی افزود: معلمان بهترین افراد برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه هستند و باید بیش از گذشته در این امر بتوانند کار کنند تا نسل آینده ادامه‌دهنده راه شهدا باشند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان با ادای احترام به ساحت مقدس معلمی، کار معلمی را ادامه راه و سیره نبوی دانست و توضیح داد: معلمان با تعلیم و تربیت احسن دانش‌آموزان به‌ویژه دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر طلایه‌دار و ادامه‌دهنده کار انبیا(ع) هستند و باید با استمداد از الطاف الهی و توجهات ویژه حضرات معصومین(ع) و ارواح طاهر و روحانی شهیدان معزز و دعای خیر ایثارگران مدیرانی دلسوز، توانا، متخصص و متعهد در طراز خط و منش امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری تربیت و به ایران اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی هدیه کنند.
انتهای پیام