خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسدود شدن 3 محور استان سمنان به‌دلیل رانش زمین

ایسنا | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | شنبه، 17 فروردین 1398 - 13:55
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سمنان از مسدود بودن سه محور ارتباطی در این استان به دلیل رانش زمین و نبود ایمنی لازم خبر داد.
استان،محورهاي،محور،دليل،راهداري،رانش

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سمنان از مسدود بودن سه محور ارتباطی در این استان به دلیل رانش زمین و نبود ایمنی لازم خبر داد.
احسان منصور کیایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا بااعلام این خبر اظهار کرد: این محورها به دلیل بارش‌های سنگین، ریزش کوه و رانش زمین و نبود ایمنی تا اطلاع ثانوی مسدود هستند.
وی ادامه داد: محور شاهرود به آزادشهر به دلیل ریزش کوه در محدوده استان گلستان، محور شاهرود به رامیان در جاده اولنگ به دلیل نبود ایمنی کافی و محور سوداغلن -کالپوش- گالیکش در محدوده روستای حسین‌آباد کالپوش به دلیل رانش زمین تا اطلاع ثانوی مسدود بوده و تردد در آنها ممنوع خواهد بود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سمنان از رانندگان و کاربران این محورها خواست تا بازگشایی مجدد این سه محور از محورهای جایگزین استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در بسیاری از محورهای استان شاهد بارش باران هستیم گفت: با این وجود تردد در محورهای استان به صورت عادی و روان در جریان است.
وی با توجه به وقوع بارش در محورهای استان توصیه کرد: رانندگانی که از محورهای کوهستانی و برفگیر این استان تردد می‌کنند از به همراه داشتن تجهیزات زمستانی مطمئن شده و اطلاعات لازم را پیش از سفر از راهداری استان و یا پلیس راهور جویا شوند.
انتهای پیام