خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 23 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماجرای پیشنهاد آموزش و پرورش به ستاد کرونا

مشرق | اجتماعی و حوادث | شنبه، 11 اردیبهشت 1400 - 09:06
وزیر آموزش و پرورش در خصوص پیشنهاد این وزارتخانه به ستاد کرونا در خصوص شروع سال تحصیلی جدید، توضیحاتی را ارائه کرد.
تحصيلي،واكسيناسيون،فرهنگيان،جزو

به گزارش مشرق، هنوز سال تحصیلی ۱۴۰۰ـ۱۳۹۹ در جریان است و امتحانات پایان سال دانش‌آموزان هم از اواخر اردیبهشت آغاز می‌شود اما وزارت آموزش و پرورش برنامه‌ریزی برای سال تحصیلی آینده را آغاز کرده است و از هم‌اکنون در فکر سال تحصیلی ۱۴۰۱ـ۱۴۰۰ است.
بیشتر بخوانید: جزئیات رعایت نکات بهداشتی در امتحانات حضوری دانش آموزان
محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش در این خصوص گفت: ما به ستاد ملی کرونا پیشنهاد دادیم که اگر بنا باشد در شروع سال تحصیلی آینده، مدارس حضوری برگزار شود، باید واکسیناسیون توسعه پیدا کند و مصونیت اجتماعی بالا برود.
وی با بیان اینکه در بسیاری از کشورها، فرهنگیان جزو اولویت‌های واکسیناسیون هستند، گفت: ما هم درخواست کردیم که فرهنگیان جزو اولویت‌ها باشند.
اکنون باید دید که ستاد کرونا چه پاسخی به درخواست آموزش و پرورش دارد و آیا تا آغاز سال تحصیلی جدید، فرهنگیان جزو اولویت واکسیناسیون قرار می‌گیرند؟