خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حیوانات هم واکسن کرونا می‌زنند

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 11 اردیبهشت 1400 - 00:18
موسسه دامپزشکی و محصولات دفع آفات روسیه تولید واکسن کرونا برای حیوانات را آغاز کرد.
حيوانات،واكسن،دز،فدرال،روسيه،كرونا

به گزارش مشرق به نقل از تاس، موسسه دامپزشکی و محصولات دفع آفات روسیه تولید واکسن کرونا برای حیوانات را آغاز کرد.
کنستانتین ساونکوف، معاون سازمان فدرال نظارت بر دامپزشکی و گیاه پزشکی روسیه اظهار داشت: آزمایشات بالینی کارنیواک کاو از اکتبر سال گذشته آغاز شد و شامل سگ، گربه، روباه قطبی، راسو، روباه و حیوانات دیگر بود.
این واکسن محصول شرکت روسلخوزنادزور، یکی از زیرشاخه‌های مرکز بهداشت حیوانات و طیور فدراسیون روسیه است و «کارنیواک-کوو» نام‌گذاری شده است.
به گفته مرکز فدرال حفاظت از سلامت حیوانات، اولین دسته از واکسن کارنیواک-کوو که برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در میان حیوانات طراحی شده شامل ۱۷ هزار دز است.
یولیا ملانو، سخنگوی اداره فدرال بازرسی بهداشت مواد غذایی، گیاهی و دامی می‌گوید: از هم اکنون، می توان ماهانه سه میلیون دز واکسن حیوانات را تولید کرد؛ در آینده، اگر سفارشات از دیگر مناطق جهان اضافه شود امکان افزایش میزان آن به پنج میلیون دز نیز وجود دارد.