خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آتش‌نشان اندیشه‌ پس از ۱۷ سال خدمت به شهادت رسید

فارس | استان‌ها | جمعه، 10 اردیبهشت 1400 - 23:12
محسن لک یکی از پرسنل سازمان آتش‌نشانی اندیشه، در جریان عملیات اطفای حریق واحد مسکونی طبق گفته‌های اولیه بر اثر شدت و دود ناشی از حریق به بیمارستان منتقل شد و به شهادت رسید.<br/>
حريق،انديشه،بيمارستان،سازمان،لك

محسن لک یکی از پرسنل سازمان آتش‌نشانی اندیشه، در جریان عملیات اطفای حریق واحد مسکونی طبق گفته‌های اولیه بر اثر شدت و دود ناشی از حریق به بیمارستان منتقل شد و به شهادت رسید.
علی عسگری مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اندیشه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهریار اظهار کرد: محسن لک رئیس ایستگاه آتش‌نشانی در فاز ۵ شهر اندیشه امروز به همراه سایر نیروها به محل حادثه حریق منزل مسکونی در فاز ۵ اعزام شدند.
وی افزود: در جریان این عملیات و گویا بر اساس شدت و دود ناشی از حریق، مرحوم دچار بیهوشی شده و سپس به بیمارستان منتقل شد.
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی اندیشه بیان کرد: متأسفانه وی در بیمارستان جان به جان آفرین تسلیم کرده و پس از ۱۷ سال خدمت صادقانه به شهادت رسید.
عسگری ضمن تسلیت به خانواده شهید و جامعه آتش‌نشانی عنوان کرد: فعلاً علت قطعی بروز این ضایعه مشخص نیست و در دست بررسی کارشناسی و پزشکی قانونی است.
انتهای پیام/ش/م/س