خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختلال در سخنرانی بایدن توسط معترضان+فیلم

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 10 اردیبهشت 1400 - 10:53
سخنرانی جو بایدن به مناسبت یکصدمین روز ریاست جمهوری وی از سوی گروهی از معترضان به چالش کشیده شد.
بايدن،معترضان،بازداشت،مراكز،مهاجران،مرزهاي

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کنگره، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا که در مراسمی به مناسبت یکصدمین روز ریاست جمهوری اش در حال سخنرانی بود، با اعتراض گروهی از مخالفان روبرو شد که شعارهایی در مخالفت با "مراکز بازداشت مهاجران" در طول مرزهای ایالات متحده سر می دادند.
بر اساس این گزارش، معترضان در جورجیا خواستار پایان یافتن فعالیت مراکز بازداشت و نگهداری مهاجران شدند و شعارهای اعتراض آمیز آنها موجب اختلال در مراسم بایدن شد.
معترضان همچنین خواستار انحلال اداره مهاجرت و کنترل مرزهای آمریکا شدند.
بایدن در پاسخ به معترضان گفت: من هم با شما موافق هستم.
داریم روی این مساله کار می کنیم، پنج روز دیگر به من فرصت بدهید.
هنوز مشخص نیست آیا بایدن از فرمان اجرایی برای این مساله استفاده خواهد کرد یا نه ولی او تحت فشار زیادی از سوی برخی نمایندگان قرار دارد تا به استفاده از مراکز نگهداری و بازداشت مهاجرانی که به طور غیرقانونی وارد کشور شده اند، پایان دهد.
انتهای پیام/