قارچ و کاهش خطر سرطان/ مگس حامل کروناویروس
حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم.

به گزارش خبرنگار مهر، مهمترین اخبار منتشرشده در حوزه بهداشت، درمان و تغذیه در سطح جهان به شرح زیر بوده اند:
ارتباط مصرف بیشتر قارچ با کاهش خطر ابتلاء به سرطان
طبق نتایج یک تحقیق جدید، مصرف زیاد قارچ با کاهش ریسک سرطان مرتبط است.
خطر افزایش مرگ در بین بازماندگان کرونایی تا شش ماه بعد
محققان پی بردند بازماندگان کووید ۱۹، از جمله کسانی که به خاطر بیماری شأن در بیمارستان بستری نشده بودند، در شش ماه پس از تشخیص ویروس، با افزایش خطر مرگ روبرو بودند.
غذاهای ممنوعه برای داشتن میانسالی سالم
محققان دریافتند رژیمهای غذایی حاوی شکلات و شیرینی، کره، قند سفره، نوشابههای گازدار و آب میوهها و میزان کم میوه و سبزیجات، از بدترین رژیمها هستند.
مگس خانگی تا ۲۴ ساعت حامل کروناویروس است
یک مطالعه جدید نشان داده است که مگسهای خانگی میتوانند کروناویروس را تا ۲۴ ساعت پس از مواجهه با ویروس حمل کنند و از عوامل بالقوه انتقال ویروس هستند.