خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیراهن‌های دردسرساز سرمربیان دو تیم

فارس | ورزشی | پنجشنبه، 09 اردیبهشت 1400 - 23:31
سرمربیان دو تیم تراکتور و شارجه با پیراهن‌های همرنگ لباس حریف به میدان آمدند که مجبور به پوشیدن کاورهایی بر روی لباس خود شدند.
تراكتور،شارجه،بازيكن،رنگ،گل،دليل،پيراهن،مجبور

سرمربیان دو تیم تراکتور و شارجه با پیراهن‌های همرنگ لباس حریف به میدان آمدند که مجبور به پوشیدن کاورهایی بر روی لباس خود شدند.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در دقیقه 7 مسابقه محمد عباس زاده برای تراکتور گلزنی کرد و بعد از گل او سامان نریمان جهان دیگر بازیکن تراکتور رو به دوربین حرکات جالبی انجام داد تا شادی خود را از این گل نشان بدهد.
* رسول خطیبی به دلیل اینکه پیراهن سفید بر تن داشت که با پیراهن تیم شارجه همرنگ است مجبور به پوشیدن کاور طوسی رنگ شد.
* عبدالعزیز العنبری سرمربی شارجه نیز با پیراهن قرمز کنار زمین حضور داشت که او هم مجبور شد کاوری به رنگ طلایی بر تن کند تا رنگ پیراهنش با رنگ لباس بازیکنان تراکتور یکسان نباشد.
* داور مسابقه به پریرا بازیکن برزیلی شارجه به دلیل خطای شدید روی اکبر ایمانی تذکر جدی داد.
* پیمان بابایی گل دوم تراکتور را به ثمر رساند اما کمک داور این گل را به دلیل آفساید مردود اعلام کرد.
* خالد ابراهیم به دلیل برخوردی که با بازیکن تراکتور داشت از ناحیه مچ پا دچار مصدومیت شد.
* در دقیقه 35 ضربه کاشته شارجه را کایو زد که توپ به سر پیمان بابایی در دیواره دفاعی برخورد کرد و باعث مصدومیت جزیی این بازیکن شد.
نیمه اول مسابقه با نتیجه یک بر صفر به سود تراکتور به پایان رسید.
انتهای پیام/