خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کارخانجات آردسازی در خراسان شمالی درجه بندی می شوند

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 09 اردیبهشت 1400 - 15:31
مدیر کل غله وخدمات بازرگانی خراسان شمالی از درجه بندی کارخانجات آرد سازی در سال جاری خبر داد .
آرد،كارخانجات،استان،درجه،ارزيابي،اداره،غله،موسوي

ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل غله وخدمات بازرگانی خراسان شمالی از درجه بندی کارخانجات آرد سازی در سال جاری خبر داد .
سید جلال موسوی در گفت و گو با ایسنا، گفت: طرح ارزیابی و درجه بندی کارخانجات آرد سازی با هدف ایجاد فضای رقابتی در تولید آرد مرغوب ودر راستای ارتقای کیفیت آرد استان اجرا می شود .
وی افزود: کمیته ارزیابی و درجه بندی کارخانجات آرد سازی استان متشکل از ارگانهای ذیربط از قبیل استانداری، سازمان صمت ،سازمان غذا ودارو ،اداره کل استاندارد و اداره کل غله و خدمات بازرگانی و انجمن صنفی کارخانجات آرد سازی بر اساس آیین نامه اجرایی ارزیابی و درجه بندی کارخانجات آرد،عملکرد آسیابانان استان را از قبیل امکانات ذخیره سازی ،تجهیزات آزمایشگاهی ،موازین بهداشتی ،تجهیزات بوجاری وکیفیت آرد استحصالی را مورد ارزیابی ورتبه بندی آنها را تعیین می کنند .
موسوی، طرح درجه بندی کارخانجات آرد سازی را در کنار طرحهای آموزشی خبازان که به صورت آنلاین و به واسطه رعایت پروتکل های بهداشتی در سطح استان از طریق ویدئو کنفرانس توسط کارشناسان این اداره کل صورت پذیرفته است را دو گام اساسی در راستای اقتصاد مقاومتی وکاهش ضایعات وارتقای کیفیت آرد ونان استان دانست .
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر تعداد شش کارخانه آرد سازی در سطح استان در حال فعالیت هستند.
انتهای پیام