خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نرخ سود وام مسکن آمریکا به پایین‌ترین سطح ۲ ماهه رسید

مهر | اقتصادی | پنجشنبه، 09 اردیبهشت 1400 - 12:05
نرخ سود وام مسکن آمریکا به پایین‌ترین سطح ۲ ماهه سقوط کرد اما با این حال رشد قابل‌توجهی در تقاضای خرید مسکن ایجاد نشد.
مسكن،وام،درصد،سود

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، نرخ سود وام مسکن آمریکا به پایین‌ترین سطح ۲ ماهه سقوط کرد اما با این حال رشد قابل‌توجهی در تقاضای خرید مسکن ایجاد نشد.
طبق شاخص اتحادیه بانک‌های ارائه‌کننده وام مسکن، تعداد متقاضیان وام مسکن نسبت به هفته گذشته ۲.۵ درصد سقوط کرده است.
این افت تقاضا با وجود این اتفاق می‌افتد که نرخ سود وام مسکن ۳۰ ساله آمریکا برای وام‌های کمتر از ۵۴۸٫۲۵۰ دلار، از ۳.۲۰ درصد به ۳.۱۷ درصد کاهش یافته است.
این کمترین نرخ سود از پایان فوریه تا کنون است.
با اینکه داده‌ها نشان می‌دهد تعداد متقاضیان دریافت وام مسکن برای خرید خانه نسبت به سال گذشته ۳۴ درصد جهش کرده است اما با توجه به اینکه سال گذشته در این بازه زمانی با وضع محدودیت‌های قرنطینه‌ای، بازار مسکن کاملاً متوقف شده بود، مقایسه سالانه بی‌معنی خواهد بود.