خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دو پروژه بهداشتی در خاش راه اندازی شد

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 09 اردیبهشت 1400 - 09:49
دو پروژه بهداشتی و درمانی همزمان با هفته سلامت و با حضور فرماندار و اعضای شورای اداری در شهرستان خاش سیستان و بلوچستان افتتاح شد.
سلامت،شهرستان،درمان،خاش،پروژه،بهداشت،تخت،تجهيز،درماني،بيمارس ...

ایسنا/سیستان و بلوچستان دو پروژه بهداشتی و درمانی همزمان با هفته سلامت و با حضور فرماندار و اعضای شورای اداری در شهرستان خاش سیستان و بلوچستان افتتاح شد.
به گزارش ایسنا فرماندار شهرستان خاش در مراسم افتتاح این پروژه ها ضمن عیادت از بیماران و خداقوت به مدافعان سلامت؛ گفت: اهتمام مجموعه شبکه بهداشت و درمان و نیروهای پشتیبانی که با توجه به بحران کرونا و تلاش در مدیریت بیماری با کمترین هزینه و در عین حال بالاترین کیفیّت اقدام به آماده‌سازی و تجهیز پروژه های هفته سلامت نموده‌اند شایسته تقدیر و تشکر است.
صاحب گل صالحی بیان کرد: در ساخت، تجهیز و تکمیل پروژه های بهداشت و درمان بهترین اقلام ساختمانی، تجهیزات‌ پزشکی باکیفیت براساس استانداردهای مراکز ارائه خدمات سلامت کشوری استفاده شده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش نیز اظهار داشت: یکی از طرح های افتتاحی امروز مرکز خدمات جامع سلامت شهید بهشتی با زیربنای ۱۰۵۰ مترمربع واعتبار ۲۷ میلیارد ریال در حوزه بهداشت بود.
دکتر رضا کرد افزود: بخش مراقبت های ویژه قلبی (CCU) بیمارستان امام خمینی (ره) نیز یکی از طرح های مهم حوزه درمان شهرستان با زیربنای ۴۰۰ مترمربع و اعتبار ۴۳ میلیارد و ۵۰۰میلیون ریال جهت تعمیر و تجهیز می باشد که از امروز مورد بهره‌برداری قرار گرفت و با راه اندازی آن تعداد ۱۰ تخت بستری با تجهیزات درمانی و احیا به بیمارستان شهرستان افزوده خواهد شد و تعداد تخت ها به ۱۴تخت خواهد رسید.
وی ادامه داد: بخش مراقبت های ویژه قلب (CCU) یکی از نیازهای به حق مردم خاش در راستای توسعه و بهبود خدمات درمانی بیمارستان به هموطنان با توجه به اهمیت بیماری قلبی و عروقی و لزوم خدمت رسانی در دقایق اولیه بود که خوشبختانه با نگاه ویژه ریاست دانشگاه و اهتمام ویژه معاونت درمان محقق شد.
انتهای پیام