۸۷ بنای غیر مجاز در اراضی کشاورزی شهرستان تاکستان تخریب شد
مهر
|
استانها
|
چهارشنبه، 08 اردیبهشت 1400 - 16:06
قزوین-مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تاکستان از اجرای حکم تخریب و قلع و قمع ۸۷ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، حشمت رحمانی با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی، با اجرای حکم تخریب ۸۷ مورد از تغییر کاربریهای غیرمجاز که شامل دیوارکشی و قطعهبندی غیرمجاز در اراضی کشاورزی روستاهای عاشق حصار، قازنداقی و آقچه کند از توابع این شهرستان بودند، ۱۵ هکتار از اراضی کشاورزی به وضع قبل بازگشت.
وی اضافه کرد: اجرای این احکام با حضور نماینده دادستان و فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان به انجام رسید.
رحمانی با اشاره به اینکه هرگونه تغییرکاربری در اراضی کشاورزی بدون اخذ مجوزهای لازم ممنوع است گفت: مردم میتوانند تغییر کاربری در اراضی کشاورزی را از طریق سامانه ۱۳۱ اطلاع دهند تا در اسرع وقت به موضوع رسیدگی شود.