توخل:می توانستیم در نیمه اول 3 گل به رئال بزنیم/برای پیروزی در لندن آماده می شویم
فارس
|
ورزشی
|
چهارشنبه، 08 اردیبهشت 1400 - 02:12
سرمربی آلمانی چلسی گفت: خودمان را برای پیروزی مقابل رئال مادرید در دیدار برگشت و در لندن آماده خواهیم کرد.

سرمربی آلمانی چلسی گفت: خودمان را برای پیروزی مقابل رئال مادرید در دیدار برگشت و در لندن آماده خواهیم کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، مصاف رئال مادرید و چلسی در دور رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا با تساوی یک بر یک به پایان رسید.
توماس توخل سرمربی چلسی پس از این دیدار اظهار اشت: ما در نیمه اول از رئال مادرید برتر بودیم و می توانستیم این نیمه را با پیروزی به پایان برسانیم.
تیم ما فرصت استراحت نداشت و ما دو بازی پشت سر هم خارج از خانه را پشت سر گذاشتیم.
وی افزود: در نیمه دوم بازی پایاپایی در جریان بود اما در نیمه اول می توانستیم دو گل یا 3 گل به رئال بزنیم.
سرمربی آلمانی درباره بازی برگشت عنوان کرد: در لندن قطعا همین نوع بازی را خواهیم دید اما قطعا ما برای کسب پیروزی و صعود به فینال به میدان می رویم.
انتهای پیام/