خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تنش درباره حق ماهیگیری بین فرانسه انگلیس/ پاریس، لندن را تهدید کرد

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 07 اردیبهشت 1400 - 22:59
به دنبال افزایش تنش میان فرانسه و انگلیس در مورد حقوق ماهیگران، پاریس روز سه شنبه لندن را به اقدام انتقام جویی تهدید کرد.
انگليس،اروپا،ماهيگيري،اتحاديه،مالي،فرانسه،آبهاي

به گزارش مشرق از روزنامه تلگراف، "کلمنت بون" وزیر امور اروپایی فرانسه هشدار داد در صورت عدم تحقق وعده های ماهیگیری، پاریس "اقدامات تلافی جویانه" علیه لندن در بخشهایی مانند خدمات مالی انجام خواهد داد.
براساس این گزارش، فرانسه تهدید کرد اگر انگلیس به ماهیگیران فرانسوی اجازه دسترسی به آبهای انگلیس را ندهد، فعالیت شرکت های مالی انگلستان را در اروپا مسدود خواهد کرد.
تهدید فرانسه علیه انگلیس در حالی انجام می شود که قرار است پارلمان اروپا تا ساعتی دیگر توافق تجاری بعد از برگزیت میان اتحادیه اروپا و انگلیس را به تصویب برساند.
قبل از آغاز گفتگوی نمایندگان اتحادیه اروپا، وزیر امور اروپایی فرانسه انگلیس را به جلوگیری از حقوق ماهیگیری متهم کرد.
وی گفت: اتحادیه اروپا می تواند با "انتقام جویی" در خدمات مالی پاسخ دهد.
وی در گفتگو با شبکه فرانسوی BFMTV گفت: انگلستان انتظار چند مجوز از ما برای خدمات مالی را دارد، تا زمانی که در مورد ماهیگیری و سایر موارد تضمین نکنیم، هیچ چیزی ارائه نمی دهیم.
ماهیگیران فرانسوی به دلیل مشکلات در گرفتن مجوز و ممانعت از فعالیت در آبهای انگلیس شکایت دارند.
انگلیس با کنترل دسترسی به آبهای خود به عنوان نشانه ای از حاکمیت انگلیس، حقوق ماهیگیری را به عنوان موضوعی اساسی در مذاکرات توافق تجاری بعد از برگزیت با اتحادیه اروپا قرار داده است.