خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورود یک رزمناو موشکی به دریای سیاه

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 07 اردیبهشت 1400 - 20:00
روسیه از ورود یک رزمناو موشکی به دریای سیاه به منظور اجرای رزمایش‌های جنگی خبر داد.
درياي،سياه،روسيه،جنگي،اعلام،ناوگان،هوايي،مقامات

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از الجزیره، روسیه از ورود یک رزمناو به دریای سیاه به منظور اجرای رزمایش‌های جنگی با کشتی‌های ناوگان دریای سیاه و نیروی هوایی خبر داد.
طبق اعلام خبرنگار الجزیره، اعلام ورود یک رزمناو به دریای سیاه پس از اعزام یک کشتی جنگی آمریکایی به دریای سیاه صورت می‌پذیرد.
همچنین نشریه زمان ترکیه اعلام کرد کشتی‌های جنگی روسیه رزمایش‌های مشترکی با نیرو‌های هوایی در دریای سیاه به اجرا درآورده اند؛ جایی که کشتی‌های جنگی آمریکایی مستقر شده اند.
بر پایه این گزارش، مقامات ناوگان روسیه در دریای سیاه اعلام کردند حدود بیست کشتی جنگی، رزمایش‌هایی را در دریای سیاه با مشارکت نیرو‌های پدافند هوایی و جنگنده‌های سوخو ۲۵ برگزار کردند.
مقامات ناوگان روسیه اعلام کردند این رزمایش‌ها از پیش برنامه ریزی شده بوده و حدود ۵۰ جنگنده روسیه نیز در شبه جزیره کریمه آماده رزمایش هستند.
گفتنی است رزمایش‌های دریایی روسیه در دریای سیاه همزمان با اعزام جنگنده‌های کشور‌های غربی به منطقه و در چارچوب تشدید تنش‌ها در شرق اوکراین صورت می‌پذیرد.
مقامات روسیه بار‌ها به کشور‌های غربی در زمینه دوری از شبه جزیره کریمه که در سواحل دریای سیاه قرار دارد، هشدار داده بودند.
روز شنبه کشتی‌های جنگی روسیه، با عبور از تنگه بسفور از طریق ترکیه به سوی دریای سیاه رفتند.
این اقدام پس از آن صورت می‌پذیرد که آمریکا هفته گذشته کشتی‌های جنگی را به دریای سیاه فرستاده بود.
این در حالی است که انگلیس نیز آماده است تا ناوشکن‌هایی از نوع ۴۵ و ناوچه‌هایی از نوع ۲۳ به دریای سیاه در ماه مه بفرستد.
طبق اعلام یک مقام نیروی دریایی سلطنتی انگلیس، لندن این کشتی‌ها را به عنوان دلیلی برای همبستگی با ناتو و اوکراین به منطقه می‌فرستد.
انتهای پیام/