خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 01 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بالاترین و پایین‌ترین رشد قیمت در بورس ۱۴۰۰/۲/۷

مشرق | اقتصادی | سه شنبه، 07 اردیبهشت 1400 - 14:59
امروز سهامداران شرکت‌های نورد آلومینیوم، آلومینیوم ایران و و ملی صنایع مس ایران در بورس و معامله‌گران شرکت‌های پتروشیمی تندگویان، فولاد هرمزگان جنوب و فولاد ارفع در فرابورس بیشترین سود را کسب کردند.
بيشترين،بورس،ايران،فولاد،واحد

به گزارش سرویس بورس مشرق، شاخص بورس در جریان معاملات امروز بورس با رشد ۱۵هزار و ۶۸۲واحدی در ارتفاع یک‌میلیون و ۲۰۲هزار و ۶۳۹واحد به کار خود پایان داد و بیش از ۶میلیارد و ۳۲میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۴هزار و ۳۷۵میلیارد تومان در بیش از ۴۷۲هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت.
بر این اساس سهامداران شرکت‌های نورد آلومینیوم، آلومینیوم ایران و و ملی صنایع مس ایران بیشترین رشد قیمت را در بورس اوراق بهادار داشتند و در مقابل دارندگان سهام شرکت‌های سالمین، فولاد خراسان و توسعه معادن روی ایران بیشترین افت را تجربه کردند.
این گزارش می‌افزاید: در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله یک میلیارد و ۴۱۷میلیون ورقه به‌ارزش ۵هزار و ۸۲۵میلیارد تومان در ۱۱۶هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۳۲واحد رشد کرد و در ارتفاع ۱۷هزار و ۶۳۶واحد قرار گرفت.
در این بازار هم امروز سهامداران شرکت‌های پتروشیمی تندگویان، فولاد هرمزگان جنوب و آهن و فولاد ارفع بیشترین رشد را داشتند و شرکت‌های پالایش نفت لاوان، سنگ آهن گهر زمین و مدیریت انرژی امید تابان هور بیشترین کاهش قیمت را داشتند.