خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شورای نظامی چاد اعتراضات مخالفان "کودتا" را ممنوع کرد

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 07 اردیبهشت 1400 - 13:53
شورای نظامی حاکم در چاد تظاهرات امروز سه شنبه مخالفان در اعتراض به "کودتای نظامی" را ممنوع اعلام کرد.
نظامي،شوراي،چاد،تظاهرات،كشور،ادريس

شورای نظامی حاکم در چاد تظاهرات امروز سه شنبه مخالفان در اعتراض به "کودتای نظامی" را ممنوع اعلام کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، در دستور صادره از سوی وزارت امنیت کل وابسته به شورای نظامی حاکم چاد آمده است: تمام راهپیمایی‌ها و اعتراضاتی که بدون موافقت قبلی باشد به طور کامل در تمام خاک کشور ممنوع است.
چندین حزب سیاسی و جمعیت‌های مدنی مردم را دعوت کرده بودند که امروز(سه‌شنبه) علیه شورای نظامی موقت که پسر ادریس دبی، رئیس‌جمهور سابق رهبری آن را برعهده دارد، تظاهرات کنند.
جمعیت حقوق بشری "الوفاق" چاد دوشنبه از تمام فعالان خواست علیه شورای نظامی که به گفته آن‌ها غیرقانونی است، تظاهرات کنند.
ادریس دبی تنها یک روز پس از اعلام پیروزی‌اش در انتخابات ریاست جمهوری برای ششمین دوره، در درگیری با شورشیان در شمال این کشور کشته شد.
بعد از کشته شدن وی شورای نظامی تشکیل شد.
مخالفان سیاسی در چاد از ارتش این کشور خواسته‌اند قدرت را به یک دولت انتقالی غیر نظامی واگذار کند و انتصاب فوری پسر رئیس جمهور به عنوان رهبر موقت را "کودتا" می‌دانند.
انتهای پیام