خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش محسن رضایی به فایل صوتی ظریف

مشرق | سیاسی | سه شنبه، 07 اردیبهشت 1400 - 11:24
ازهر،قاسم،ظريف،بازيگران،مردان

‏به گزارش مشرق، محسن رضایی عضو مجمع تشخیص مصلحت در توییتر نوشت: مردان ‎میدان و مردان ‎دیپلماسی هردو می توانند فرزندان غیور ایران باشند.
آقای ظریف بیش ازهر سیاستمدار دیگری ناظر به نقش بی بدیل ‎حاج قاسم در پیشبرد استراتژی های ایران در مذاکرات مختلف بوده وعجیب است که ایشان حالا منکر حقیقتی شده که خود بیش ازهر کسی برآن واقف است
‏ گزارش سفر و مذاکرات سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و آقای پوتین به عنوان یک سند نزد مراجع رسمی ثبت شده است.
آنچه از آقای ظریف نقل شده، با واقعیت انطباق ندارد.‎
بارها گفته ام خطر اصلی زمانی است که نفوذی های بیگانه به بازیگران سیاسی وصل شوند و بازیگران سیاسی نیز برای اهداف خود از دولتمردان سواستفاده کنند.