خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعلام آمار تصادف فوتی و جرحی دوچرخه سواران در پایتخت

ایسنا | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 07 اردیبهشت 1400 - 10:31
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ آمار تصادفات مربوط به دوچرخه سواران را تشریح کرد.
دوچرخه،سواران،تصادفات،ايمني،تهران،جرحي

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ آمار تصادفات مربوط به دوچرخه سواران را تشریح کرد.
به گزارش ایسنا، سرهنگ علی همه‌خانی در حاشیه مراسم اهدای تجهیزات ایمنی به دوچرخه سواران که به مناسبت روز ایمنی حمل و نقل و سه شنبه های بدون خودرو در بلوار کشاورز برگزار شد، گفت: زیرساخت‌های خوبی برای دوچرخه سواری در تهران به وجود آمده و گرچه اقدامات دیگری نیز باید انجام شود، اما در حال حاضر نیست وضعیت مناسبی وجود دارد.
وی با اشاره به آمار تصادفات دوچرخه سواران گفت: طبق آمارهای ما میزان تصادفات فوتی و جرحی دوچرخه سواران در تهران بسیار ناچیز است، به طوریکه در سال ۹۹ تنها یک مورد فوتی در مورد دوچرخه سواران داشتیم و از بین ۱۶هزار و ۶۰۰ تصادف جرحی رخ داده در پایتخت نیز تنها ۵۱ مورد آن مربوط به دوچرخه سواران بود.
همه‌خانی با تاکید بر اینکه استفاده از دوچرخه نیز همچون دیگر وسایل نقلیه نیازمند رعایت مقررات است، گفت: لازم است دوچرخه سواران حتما از محل‌های مخصوص تردد و قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را به طور کامل رعایت کنند.
همچنین حتما از کلاه ایمنی استفاده کنند.
انتهای پیام