خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز ترافیک صبحگاهی در پایتخت/ ترافیک در بزرگراه نواب تا پل هلال احمر سنگین است

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 07 اردیبهشت 1400 - 09:42
رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور تهران بزرگ درباره آخرین وضعیت ترافیکی معابر شهر تهران توضیحاتی داد.
معابر،ترافيك،رنجبر،فضل،سرهنگ

سرهنگ رنجبر خبر داد؛
به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان ، سرهنگ مجید رنجبر رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور تهران بزرگ با اشاره به وضعیت ترافیکی معابر تهران اظهار کرد: ترافیک صبحگاهی آغاز شده و تردد خوردو‌ها در اکثر معابر و بزرگراه‌ها رو به افزایش است.
وی ادامه داد: با رصدی که از معابر پایتخت از طریق دوربین‌های کنترل ترافیک صورت پذیرفت، شاهد شکل گیری و شروع بار ترافیکی در اکثر معابر سطح معابر شهر تهران هستیم.
سرهنگ رنجبر گفت: این معابر شامل بزرگراه نواب تا پل هلال احمر، شیخ فضل الله تا تیموری، بزرگراه شهید همت تا شیخ فضل الله، نیایش تا سعادت آباد و در نهایت بزرگراه شهید حکیم تا شیخ فضل الله است که شاهد شروع ترافیک و حجم بالای تردد خودرو‌ها در آن‌ها هستیم.
انتهای پیام/