خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش انگلیس به محکومیت نازنین زاغزی در دادگاه انقلاب

ایسنا | سیاسی | دوشنبه، 06 اردیبهشت 1400 - 20:53
نخست‌وزیر انگلیس در توییتی به حکم زندان یکساله نازنین زاغری اعتراض و این حکم را "غیرانسانی" توصیف کرد.
زاغري،نازنين،راي،پرونده،ايسنا،انگليس،غيرانساني

نخست‌وزیر انگلیس در توییتی به حکم زندان یکساله نازنین زاغری اعتراض و این حکم را "غیرانسانی" توصیف کرد.
به گزارش ایسنا، بوریس جانسون، نخست‌وزیر انگلیس روز دوشنبه در توییتی نوشت: تصمیم ایران برای محکوم کردن نازنین زاغری رتکلیف به یک سال حبس دیگر در زندان بی‌رحمانه، غیرانسانی و کاملا ناموجه است.
باید به وی اجازه داده شود تا به نزد خانواده خود در انگلیس بازگردد و ما هرکاری که بتوانیم برای بازگرداندن وی به خانه انجام خواهیم داد.
به گزارش ایسنا، حجت کرمانی، وکیل مدافع نازنین زاغری، متهم ایرانی- بریتانیایی از صدور رای پرونده دوم موکلش در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران خبر داد.
وی در گفت‌وگو با ایسنا در این باره اظهار کرد: رای پرونده دوم موکلم به من ابلاغ شد.
بر اساس رای صادره نازنین زاغری به اتهام "فعالیت تبلیغی علیه نظام از طریق شرکت در تجمع مقابل سفارت ایران در لندن در سال ۸۸ و مصاحبه با شبکه بی بی سی فارسی" به یک سال حبس تعزیری و یک سال منع خروج از کشور محکوم شده است.
وی افزود: پرونده اول زاغری تمام شد و او آزاد است و در این پرونده هم به قید کفالت آزاد است که در مهلت مقرر قانونی به رای صادره اعتراض خواهیم کرد.
انتهای پیام