خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۹۲۳ نفر در آذربایجان غربی به کرونا مبتلا شدند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 06 اردیبهشت 1400 - 19:06
ارومیه – رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی آذربایجان غربی گفت: در شبانه روز گذشته، ۹۲۳ نفردر آذربایجان غربی به کرونا مبتلا و ۳۰۴ نفر از این افراد در مراکز درمانی بستری شدند.
نفر،كرونا،بستري،آقازاده

جواد آقازاده در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص جزئیات مبتلایان به بیماری کرونا در استان افزود: با بستری شدن این تعداد بیمار، کل بستری شدگان سندرم حاد تنفسی در آذربایجان غربی به ۱۳۷۳ نفر رسید از این تعداد بیشترین تعداد بستری‌ها با ۹۳ نفر در ارومیه، ثبت شده است.
وی ادامه داد: ۲۷۰ نفر از بستری شدگان در بخش‌های مراقبت‌های ویژه هستند و ۵۷ نفر نیز فقط با استفاده از ونتیلاتور تنفس می‌کنند.
آقازاده اضافه کرد: در این مدت ۲۱ بیمار شامل ۸ نفر در ارومیه، دو نفر در پلدشت، ۱ نفر در خوی، ۴ نفر در سلماس و یک نفر در سردشت، یک نفر در ماکو، بوکان یک نفر و چایپاره یک نفر جان باختند و مجموع فوتی‌های ناشی از کرونا در استان به ۴۱۲۰ نفر رسید.
از ابتدای شیوع ویروس کرونا ۱۴۹ هزار و ۲۹۲ نفر به این بیماری مبتلا شده اند.