۵ نفر در حوادث سیل و آبگرفتگی مناطق مختلف استان همدان کشته شدند
همدان - مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان از اسکان اضطراری ۷۸۸ نفر توسط جمعیت هلال احمر استان همدان خبر داد و گفت: ۵ نفر در حوادث سیل و آبگرفتگی مناطق مختلف استان همدان کشته شدند.

بهروز کارخانهای در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به خدمات جمعیت هلال احمر استان همدان در حوادث جوی عنوان کرد: طی مدت یازدهم فروردین ماه تا شانزدهم همین ماه ۴۲۹ نفر نیروی امدادی جمعیت هلال احمر استان همدان در قالب ۱۴۸ تیم فعال بودند.
وی با بیان اینکه از مجموع تعداد این نیرو ۵۵ نفر در همدان، ۳۳ نفر در فامنین، ۲۳ نفر در رزن، ۳۳ نفر در اسدآباد، ۵۲ نفر در نهاوند، ۸۹ نفر در ملایر، ۴۶ نفر در کبودرآهنگ، ۳۰ نفر در بهار و ۳۹ نفر در تویسرکان در عملیات امداد و نجات شرکت داشتند، اضافه کرد: ۱۷ نفر نیروی ستادی و ۱۲ نفر نیروی واکنش سریع نیز در این مدت فعال بودند.
انجام ۷۵۶ عملیات طی مدت ۵ روز
کارخانهای با بیان اینکه ۷۵۶ عملیات طی مدت این ۵ روز انجام شد، گفت: از مجموع این عملیات ۱۰۸ عملیات در همدان، ۱۵ مورد در فامنین، ۹ مورد در رزن، ۹۵ مورد در اسدآباد، ۱۴۳ مورد در نهاوند، ۱۰۸ مورد در ملایر، ۹۵ مورد در کبودرآهنگ، ۱۳۴ مورد در بهار و ۴۵ مورد در تویسرکان انجام شد و ۴ عملیات نیز توسط تیم واکنش سریع به سرانجام رسید.
وی از اسکان اضطراری ۷۸۸ نفر توسط جمعیت هلال احمر استان همدان خبر داد و گفت: از این تعداد ۳۳۵ نفر در شهرستان بهار، ۵۸ نفر در کبودرآهنگ، ۵۶ نفر در ملایر، ۱۸۰ نفر در نهاوند، ۱۰۳ نفر در اسدآباد، ۲۸ نفر در رزن و ۸ نفر در فامنین اسکان اضطراری یافتند و در شهرستان همدان اسکان اضطراری انجام نشد.
بهروز کارخانهای با بیان اینکه بارندگیهای سیل اخیر منجر به آبگرفتگی برخی منازل شد که در پی آن ۵۶۸ مورد تخلیه آب منازل توسط امدادگران صورت گرفت، گفت: در همدان ۱۰۳ منزل، فامنین ۱۵ منزل، وزن ۱۲ منزل، اسدآباد ۳۹ منزل، نهاوند ۱۵۰ منزل، ملایر ۱۰۰ منزل، کبودرآهنگ ۹۲ منزل، بهار ۱۰ منزل و تویسرکان ۴۳ منزل از آب تخلیه شدند.
وی با اشاره به توزیع ۵۰۴ بسته غذایی در این مدت گفت: در زمان انجام عملیات ۳۸ مرتبه از خودروی آمبولانس برای امدادرسانی کمک گرفته شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان تعداد دفعات بهکارگیری خودروی کمک دار در انجام عملیات را ۸۲ مورد و تعداد به کارگیری خودروی نجات را ۸ مورد عنوان کرد و گفت: یک مورد نیز قایق به روستای مهاجر آباد همدان ارسال شد.
کارخانهای در مورد آمار نفرات تحت تأثیر حادثه در استان همدان نیز مجموع حادثهدیدگان را ۴ هزار و ۴۰ نفر عنوان کرد و گفت: به ۳۸۴۴ نفر امدادرسانی شده و ۱۰ نفر از مصدومین نیز به مراکز مورد نظر منتقل شدند که از این تعداد ۷ نفر مربوط به حوادث سیل و آبگرفتگی و ۳ نفر مربوط به حوادث جادهای بوده است.
وی از فوت ۸ نفر خبر داد و گفت: ۵ نفر در حوادث سیل و آبگرفتگی و ۳ نفر در حوادث جاده جان خود را از دست دادهاند.
اعزام ۵۲ نفر نیروی امدادی به لرستان
کارخانهای به آمار خدمات معاونت امداد و نجات هلال احمر استان همدان در خارج از استان نیز اشاره کرد و با بیان اینکه نیروها و تجهیزاتی به مناطق سیل زده لرستان اعزام شد، گفت ۵۲ نفر نیروی امدادی به همراه دو دستگاه موتور روبین و دو قلاده سگ تجسس و ۸ دستگاه خودرو کمک دار به این مناطق ارسال شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان از ارسال یک هزار تخته پتو، ۱۴۰۰ تخته چادر، ۴۵ هزار بسته غذایی ۷۲ ساعته و یک کانکس سرویس بهداشتی به لرستان خبر داد و گفت: ۶ دستگاه کامیون ۱۰ تن و دو دستگاه مینی بوس و یک دستگاه تریلی نیز به لرستان ارسال شده است.
وی از ارسال ۵۰۰ بسته غذایی یک ماهه به استان کرمانشاه و ۱۵۰۰ بطری روغن ۸۱۰ گرمی و یک دستگاه تریلی به این شهرستان خبر داد و گفت: از یازدهم فروردین ماه تا روز شانزدهم فروردین ماه ۹۹ هزار و ۳۱۹ تماس با مرکز ۱۱۲ همدان برقرار شده که به ۶۹ هزار و ۱۳۱ تماس پاسخ داده شده است.