خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کره جنوبی: به اظهارات ترامپ پاسخ نمی‌دهیم

فارس | برگزیده، بین‌الملل | دوشنبه، 06 اردیبهشت 1400 - 12:30
دفتر رئیس جمهور کره جنوبی اعلام کرد به حملات لفظی اخیر رئیس جمهور سابق آمریکا پاسخی نخواهد داد.
كره،رئيس،جنوبي،جمهور،مون،آمريكا،اظهارات،روز،بايدن

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، دولت کره جنوبی روز دوشنبه به اظهارات اخیر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا علیه «مون جائه این» واکنش نشان داد.
به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «راشا تودی»، دفتر مون در پاسخ به حملات لفظی اخیر ترامپ اعلام کرد:‌ «پاسخ دادن به اظهارات رهبران خارجی سابق را مناسب نمی‌دانیم».
ترامپ روز جمعه در اظهاراتی علیه رئیس جمهور کره جنوبی، او را «یک رهبر و مذاکره‌کننده ضعیف» توصیف کرده و با اشاره به عدم پرداخت هزینه‌های لازم برای حضور نیروهای آمریکایی در این کشور، آن را «کلاهبرداری نظامی درازمدت از آمریکا» دانست.
رئیس جمهور سابق آمریکا افزود، کره جنوبی «دهه‌ها با ما مانند احمق‌ها رفتار کرده است» و «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی، هرگز برای مون ارزشی قائل نشده است.
این اظهارات تند ترامپ پس از آن بیان شد که مون در مصاحبه با روزنامه «نیویورک تایمز»، با اشاره به بی‌ثمر ماندن مذاکرات ترامپ و کیم گفت: «او مسئله را به حاشیه کشاند و در پیشبرد آن ناموفق ماند».
رئیس جمهور کره جنوبی در این مصاحبه گفت: «امیدوارم نام [جو] بایدن به‌عنوان رئیس جمهوری تاریخی ثبت شود که پیشرفتی واقعی و غیرقابل بازگشت را برای خلع سلاح کامل و ایجاد صلح در شبه‌جزیره کره موجب شد».
رئیس جمهور کره جنوبی همچنین درخواست‌های ترامپ درخصوص هزینه‌های دفاعی مشترک را غیرمنطقی دانست و توافق کشورش با دولت بایدن ظرف ۴۶ روز را نشانه تعهد او به متحدان آمریکا توصیف کرد (جزئیات بیشتر).
انتهای پیام/ص