خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سیستان و بلوچستان روی موج بارش‌های همرفتی؛ 37 میلیمتر باران در «کتیج» فنوج بارید

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 06 اردیبهشت 1400 - 11:30
گروه استان‌ها- مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: در شبانه‌روز گذشته فعالیت سامانه همرفتی در جنوب استان ادامه یافت به طوری که بیشترین بارندگی با میزان 37 میلیمتر از ایستگاه بارانسنجی «کتیج» شهرستان فنوج گزارش شد.
نيكشهر،ارتفاعات،سامانه،فنوج،آبگرفتگي،موقتي،فصلي،بارش،بلوچستان

محسن حیدری در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: پس از فنوج بیشترین بارش های این سامانه به ترتیب از ایستگاه‌های «هیچان» نیکشهر با 17، «جهاد کشاورزی» نیکشهر با 11 و شهر راسک با هشت میلیمتر گزارش شده است.
مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان افزود: بر اساس گزارش‌ها بارش‌های روز گذشته در شهرستان‌های فنوج و نیکشهر موجب آبگرفتگی موقت معابر و جریان یافتن بخش‌هایی از رودخانه های محلی شده است.
بر اساس آخرین خروجی نقشه‌های پیش‌یابی و مدل‌های جوی همچنان تا پایان هفته شرایط برای رشد ابرهای همرفتی، رعد و برق و تندبادهای موقتی در استان فراهم است.
وی گفت: انتظار می‌رود فعالیت این سامانه امروز در ارتفاعات جنوبی، شرقی و برخی نواحی مرکزی استان متمرکز باشد.
با توجه به ویژگی بارش‌های رگباری یعنی بارش زیاد در مقطع زمانی کوتاه و آخرین تغییرات شاخص‌های همرفت، انتظار می‌رود بارش‌های امروز نیز در ارتفاعات همراه با آبگرفتگی و جریان یافتن موقتی مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی شود.
عضو ستاد مدیریت بحران سیستان و بلوچستان گفت: توصیه می‌شود در زمان بارندگی از قرار گرفتن در فضای باز خودداری شود و در زمان رانندگی نیز احتیاط شود.
مردم مناطق تحت تأثیر سامانه از تردد و توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌‌های فصلی به طور اکید خودداری شود.
کوهنوردان نیز با توجه به احتمال بالای برخورد صاعقه از صعود به ارتفاعات پرهیز کنند.
انتهای پیام/392/ ت