خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هاشمی‌طبا: تاجزاده به درد نمی‌خورد

مشرق | سیاسی | یکشنبه، 05 اردیبهشت 1400 - 13:47
مصطفی هاشمی‌طبا عضو شورای مرکزی کارگزاران، با اشاره به نامزدی یک متهم امنیتی در انتخابات می‌گوید: تاج‌زاده نه به درد این کار می‌خورد و نه تأیید صلاحیت می‌شود.
تاجزاده،كانديداتوري،شوراي،تاج،توصيه،كشور،پايبند

به گزارش مشرق، مصطفی هاشمی‌طبا عضو شورای مرکزی کارگزاران، در گفت‌وگویی با وبسایت آزادی صراحتا با کاندیداتوری احتمالی تاجزاده مخالفت می‌کند.
او می‌گوید: تاجزاده نه به درد این کار می‌خورد و نه تایید صلاحیت می‌شود.
اما علی محمد نمازی، دیگر عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران، از کاندیداتوری تاجزاده استقبال می‌کندو می‌گوید: «من موافق هستم که آقای تاج زاده و دیگر چهره‌های اصلاح‌طلب کاندیدا شوند، اما با این شرط که پایبند به تصمیمات نهاد اجماع ساز به نام جبهه اصلاحات باشند.»
وی می‌افزاید: «توصیه من این است که افرادی که در احزاب دیگری هم تجربه کاری و توانایی دارند و این آمادگی را در خود می‌بینند که اگر رئیس جمهور شدند، بتوانند کشور را خوب اداره کنند، ثبت نام کرده و رقابت کنند.
منتها باید پایبند به تصمیمات جبهه اصلاحات باشند.
توصیه من به شورای نگهبان هم این است که اگر به دنبال تامین منافع و امنیت کشور و همچنین توجه به توصیه رهبری درباره برگزاری انتخابات با مشارکت حداکثری هستند، اجازه دهند که کاندیداهای مختلف وارد شوند و رقابت کنند.»
به گفته وی، این به نفع کشور است.
افرادی که الان مایل به کاندیداتوری هستند.
مثلا آقای تاجزاده، مرعشی، کرباسچی و محسن هاشمی و حتی خانم‌هایی که مایل هستند باید اجازه حضور داشته باشند تا این فضای ساکن و غیر رقابتی تغییر کند.
وی از اعلام کاندیداتوری تاج زاده استقبال کرد، اما با توجه به سابقه برخورد شورای نگهبان با نامزدهای قانون شکن گفت: «پیش‌بینی می‌کنم که اکثر نامزدهای اصلاح‌طلبان از جمله آقای تاج زاده ردصلاحیت شوند».