خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کنترل بیش از ۲۰۴ هزار مسافر در مبادی ورودی مرزهای کشور

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 05 اردیبهشت 1400 - 10:42
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از کنترل بهداشتی ۲۰۴ هزار و ۹۱۱ نفر از مسافران ورودی به کشور در مبادی مرزی رسمی خبر داد.
مسافران،نفر،طرح،تست،پور

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی ولی پور رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ضمن تاکید بر تداوم اجرای طرح کنترل بهداشتی مسافران در مبادی مرزی کشور گفت: این طرح با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ٢٠ اسفندماه کلید خورده و تا صبح روز پنجم اردیبهشت ماه، ۲۰۴ هزار و ۹۱۱ نفر از مسافران کنترل و غربالگری شده اند.
وی افزود: در این مدت ۳۲ هزار و ۸۷ نفر تست فوری و ۱۰۲۲۷ تست پی سی آر از مسافران مشکوک به ابتلا به کرونا گرفته شده و ۵۵ نفر از مسافران نیز به صورت موقت قرنطینه شده اند.
ولی پور اظهار کرد: این طرح با مشارکت ۴٣١ نیروی عملیاتی در ١۶ استان در حال اجراست.