خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تأثیر منفی تروریسم بر رشد منطقه/ادامه تجاوزات اسرائیل علیه لبنان

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 30 دی 1397 - 13:36
رئیس جمهوری لبنان در مراسم افتتاحیه نشست اقتصادی کشورهای عربی در بیروت به مسأله تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه این کشور و موضوع آوارگان سوری پرداخت.
مسأله،تروريسم،آوارگان،عون،سوري،لبنان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، «میشل عون» رئیس جمهوری لبنان در سخنرانی خود در نشست اقتصادی کشورهای عربی که امروز در بیروت آغاز به کار کرد به مسأله تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه حاکمیت لبنان و مسأله آوارگان سوری پرداخت.
وی در ادامه افزود: جنگ های داخلی و تروریسم تأثیر منفی بر روند توسعه در منطقه گذاشته است.
عون در خصوص اقدامات رژیم صهیونیستی نیز گفت: اسرائیل به تهدیدات خود علیه حاکمیت زمینی، دریایی و هوایی لبنان ادامه داده و قطعنامه ۱۷۰۱ را نقض می کند.
رئیس جمهوری لبنان تاکید کرد: لبنان تاوان سنگینی برای جنگ ها و تروریسم داده و بار سنگین آوارگی سوری ها و فلسطینی ها را به دوش می کشد.
وی افزود: ما از جامعه بین الملل می خواهیم برای بازگرداندن آوارگان سوری به کشورشان تلاش کند.
حل چالشهای پیش روی منطقه ما جز با توافق بر سر مسائل اصلی و محوری محقق نخواهد شد.