سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماینتس جشن قهرمانی بایرن مونیخ را به تعویق انداخت/ دورتموند 10 نفره بر ولفسبورگ غلبه کرد

تسنیم | ورزشی | شنبه، 04 اردیبهشت 1400 - 20:53
تیم فوتبال بایرن مونیخ با قبول شکستی خارج از خانه برابر ماینتس، نتوانست نهمین قهرمانی‌ متوالی‌اش در بوندس‌لیگا را در خانه حریف جشن بگیرد.
بازي،مونيخ،بايرن،رده،دقيقه،پيروزي،كسب،نتيجه،تيم،ماينتس

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در ادامه دیدارهای هفته سی سی‌و‌یکم بوندس‌لیگای آلمان، امروز (شنبه) 4 بازی برگزار شد که در مهمترین آنها تیم فوتبال بایرن مونیخ در خانه ماینتس با نتیجه 2 بر یک مغلوب شد.
بایرن مونیخ در حالی برای چهارمین بار در این فصل شکست خورد که در صورت کسب پیروزی در این بازی می‌توانست نهمین قهرمانی متوالی‌‌اش را در این رقابت‌ها قطعی کند.
در این بازی جاناتان بورکارت در دقیقه 3 و روبین کویاسون در دقیقه 37 ماینتس را 2 بر صفر پیش انداختند و روبرت لواندوفسکی، مهاجم لهستانی باواریایی‌ها که به تازگی از بند مصدومیت رها شده و به میادین برگشته، در دقیقه چهارم وقت‌های تلف شده یکی از گل‌‌های خورده را برای باواریایی‌ها جبران کرد.
بایرن مونیخ اگر باخت اما هنوز این شانس را دارد که در فاصله سه هفته به پایان فصل قهرمان شود.
این اتفاق در صورت باخت لایپزیگ رده دومی (تیمی که 10 امتیاز با بایرن مونیخ فاصله دارد) در بازی خانگی فردای این تیم مقابل اشتوتگارت رخ خواهد داد.
در دیگر بازی مهم بوندس‌لیگا که امروز برگزار شد، تیم بوروسیا دورتموند با وجود 10 نفره شدن در دقیقه 59 (پس از اخراججود بلینگام) با دو گل ارلینگ هالند در دقایق 12 و 68 با نتیجه 2 بر صفر به پیروزی رسید.
دورتموند با کسب این پیروزی 55 امتیازی شد و جایگاه خود را در رده پنجم جدول تثبیت کرد.
ولفسبورگ رده سومی هم با 57 امتیاز در رده سوم باقی ماند.
به این ترتیب زردپوشان وستفالن شانس خود را برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا افزایش دادند.
در سایر بازی‌‌‌‌‌‌ها مصاف خانگی فرایبورگ و هوفنهایم یک - یک مساوی شد و یونیون برلیون با نتیجه 3 بر یک از سد وردربرمن گذشت.
در آخرین بازی امشب بوندس‌لیگا از ساعت 21 به وقت تهران، بایرلورکوزن در خانه به مصاف اینتراخت فرانکفورت می‌رود.
انتهای پیام/