سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعلام تصمیم بایدن به رئیس جمهور ترکیه در خصوص به رسمیت شناختن نسل کشی ارامنه

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 04 اردیبهشت 1400 - 14:53
جو بایدن در گفتگو با رجب طیب اردوغان اعلام کرد تصمیم دارد تا نسل کشی ارامنه را به رسمیت بشناسد.
بايدن،گزارش،كشي،آگاه،نسل،تركيه،جمهور،روابط،آمريكا

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، شبکه خبری سی ان ان به نقل از یک منبع آگاه اعلام کرد جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در گفتگو با «رجب طیب اردوغان» همتای ترکیه‌ای خود به وی گفته است تصمیم دارد تا کشتار سال ۱۹۱۵ ارامنه از سوی امپراتوری عثمانی را نسل کشی بخواند.
بر اساس گزارش سی ان ان، در گزارش‌های رسمی که از سوی کاخ سفید و ریاست جمهوری ترکیه منتشر شده، به این مسأله اشاره نشده است.
این تماس از سوی این منبع آگاه به عنوان یک «تنش» توصیف شده است.
خبرگزاری آمریکایی بلومبرگ نخستین خبرگزاری بود که گزارش داد بایدن به اردوغان در خصوص این موضوع صحبت کرده است.
شبکه سی ان ان، پیشتر نیز گزارش داده بود بایدن تصمیم دارد تا جنایاتی که در قرن گذشته علیه ارمنی‌ها به وقوع پیوسته را به عنوان «نسل کشی» به رسمیت بشناسد؛ اقدامی که انجام یکی از وعده‌های انتخاباتی بایدن محسوب می‌شود.
پیشتر نیز منابع آگاه به رویترز اطلاع داده بودند جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، قصد دارد برای کشته شدن ارامنه‌ای که در زمان حکومت عثمانی در سرزمین‌های این امپراتوری زندگی می‌کردند، از واژه نسل‌کشی استفاده کند.
این در حالی است که مولود چاوش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه تاکید کرده هرگونه اقدام بایدن در توصیف این کشتار به نسل‌کشی، ضربه‌های بیشتری به روابط ترکیه و آمریکا می‌زند و روابط این دو کشور را تیره‌تر از قبل خواهد کرد.
رؤسای جمهور پیش از بایدن استفاده از کلمه «نسل کشی» را بخاطر نگرانی از ضرر وارد آمدن به روابط میان واشنگتن با آنکارا متوقف کرده بودند.
انتهای پیام/