خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتخابات شورای شهر قزوین به‌صورت الکترونیک برگزار خواهد شد

فارس | استان‌ها | شنبه، 04 اردیبهشت 1400 - 14:17
معاون سیاسی امنیتی استانداری قزوین گفت: انتخابات شورای شهر قزوین به‌صورت تمام الکترونیک برگزار خواهد شد.
انتخابات،قزوين،استان،حبيبي،استانداري،داوطلبان

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، منوچهر حبیبی، معاون سیاسی امنیتی استانداری قزوین در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در قزوین اظهار کرد: فرآیند انتخابات بر اساس روزشمار انتخابات در حال پیگیری و انجام است و ستادهای انتخابات استان، شهرستان، بخش و هم‌چنین هیئت‌های نظارت شوراها و هیئت بازرسی انتخابات استان به‌صورت منظم و مستمر، امر انتخابات را رصد می‌کنند.
این مسؤول افزود: ثبت‌نام داوطلبان در شهرها و روستاها با استقبال خوبی روبرو شده و تعداد داوطلبان شورای روستایی به نسبت دورهٔ گذشته 8 درصد افزایش یافته است.
وی خاطرنشان کرد: تمامی ۲۸ شهر و ۶۷۹ روستای استان، به حدنصاب رسیده و انتخابات در آن‌ها برگزار خواهد شد، این در حالی است که در دورهٔ گذشته ۲۸ روستا فاقد شورا بوده‌اند.
حبیبی بیان کرد: انتخابات شورای شهر قزوین(مرکز استان) به‌صورت تمام الکترونیک برگزار خواهد شد.
معاون سیاسی امنیتی استانداری قزوین در پایان عنوان کرد: در سال جاری ۲ انتخابات پرحجم و بزرگ تحت عنوان انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراها را در پیش‌رو داریم که حدود ۳۰ هزار عوامل اجرایی، نظارتی، محافظ صندوق و دیگر عوامل در حال ساماندهی برای برگزاری این انتخابات هستند، هم‌چنین حدود ۳ هزار خودرو نیز در روز انتخابات مورد نیاز است.
انتهای پیام/س