خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فوت ۱۲ بیمار کرونایی در لرستان/ ۱۲۱۰ نفر بستری هستند

مهر | استان‌ها | شنبه، 04 اردیبهشت 1400 - 13:00
خرم‌آباد- دبیر ستاد مبارزه با کرونای دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به فوت ۱۲ بیمار کرونایی در این استان، گفت: در حال حاضر هزار و ۲۱۰ نفر در مراکز درمانی بستری هستند.
كرونا،لرستان،استان

به گزارش خبرنگار مهر، مریم کوشکی امروز شنبه در جمع خبرنگاران در سخنانی با اشاره به وضعیت لرستان به لحاظ شیوع بیماری کرونا، اظهار داشت: در مجموع ۳۱۳ هزار و ۷۷۳ نمونه به آزمایشگاه‌ها ارسال شده است.
وی با بیان اینکه جواب ۳۱۰ هزار و ۷۹۶ نمونه داده شده، عنوان کرد: تعداد نمونه‌های مثبت کرونا در استان تا کنون ۱۰۰ هزار و ۴۵۳ مورد بوده است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه تعداد نمونه‌های منفی ۲۱۰ هزار و ۳۳۶ مورد بوده است، گفت: در مجموع تا کنون یک هزار و ۶۰۸ نفر به علت ابتلای به این بیماری در استان جان خود را از دست داده‌اند.
وی تعداد بستری‌های مثبت و مشکوک به کرونا در استان را ۱۲۱۰ مورد عنوان کرد و گفت: تمامی شهرستان‌های لرستان در وضعیت قرمز کرونا قرار دارند.
بنابراین گزارش تعداد مبتلایان به کرونا در لرستان تا روز گذشته ۹۹ هزار و ۴۹۹ مورد و فوتی‌ها نیز یک‌هزار و ۵۹۶ مورد بوده است.