خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاش میانجی‌های بین‌المللی برای کاهش تنش‌ها در غزه/ هراس صهیونیست‌ها از تشدید حملات مقاومت

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 04 اردیبهشت 1400 - 12:53
رسانه‌های صهیونیستی با اشاره به تلاش میانجی‌های  بین‌المللی برای کاهش تنش در نوار غزه گزارش دادند که ارتش اسرائیل سعی دارد از تشدید درگیری‌ها با مقاومت جلوگیری کند.
مقاومت،تنش،اتاق،مشترك،شبكه،گزارش،تجاوزات،كان

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، شبکه سراسری اسرائیلی «کان 11» صبح امروز از آغاز تلاش‌های بین المللی برای جلوگیری از تشدید تنش در نوار تحت محاصره غزه خبر داد.
این شبکه در عین حال هیچ اشاره ای به کشوری خاص نکرد.
در این میان منابع معتقدند مصر که مسئول پرونده فلسطین است طبق معمول برای برقراری آتش بس وارد عمل می شود که تاکنون بیانیه یا واکنشی به این درگیری‌ها نشان نداده است .‎
از سوی دیگر شبکه صهیونیستی کان گزارش داد که ارتش اسرائیل در صدد کاهش دامنه تنش و درگیری است و تلاش دارد که از درگیری فراگیر با اتاق عملیات مشترک مقاومت خودداری کند.
رسانه‌های اسرائیلی نیز گزارش دادند که نهادهای امنیتی می‌فهمند که برای جلوگیری از تشدید تنش در غزه باید سطح درگیری‌ها را کاهش داد.
روز گذشته اتاق مشترک گروه‌های مقاومت فلسطین در بیانیه‌ای در واکنش به تجاوزات اشغالگران صهیونیست علیه فلسطینیان تاکید کرد که قدس و مسجد الاقصی خط قرمز هستند و حرف آخر را مقاومت خواهد زد و فرماندهان اتاق مشترک مقاومت به طور دائم در حال تشکیل جلسه جهت حمایت از خیزش و انتفاضه قهرمانان قدس و مقابله با تجاوزات اشغالگران هستند.
انتهای پیام/