خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۵۷ موتور سیکلت متخلف در بیرجند توقیف شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 04 اردیبهشت 1400 - 12:41
بیرجند- جانشین انتظامی شهرستان بیرجند گفت: ۵۷ دستگاه موتور سیکلت و شش خودروی متخلف در طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در این شهرستان توقیف شده است.
پلاك،موتور،شهروندان،برخورد،شكوهي،بيرجند

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ مهدی شکوهی راد بیان کرد: با توجه به مزاحمت های موتور سوران متخلف برای شهروندان به ویژه در محدوده بلوار سلامت و بلوار پیامبر اعظم(ص)، طرح ارتقا امنیت اجتماعی و برخورد با موتور سواران مزاحم فاقد پلاک، پلاک مخدوش و پلاک تا شده در شهرستان بیرجند اجرا شد.
وی ادامه داد: در این راستا ۵۷ موتورسیکلت و شش خودرو را که با انجام حرکات نمایشی و نامتعارف برای شهروندان ایجاد مزاحمت می کردند، توقیف و روانه پارکینگ شدند.
جانشین انتظامی شهرستان بیرجند بیان کرد: برخورد با موتور سیکلت های فاقد پلاک و پلاک مخدوش همواره در دستور کار پلیس بوده و با خاطیان برابر مقرارت برخورد خواهد شد.
سرهنگ شکوهی راد افزود: از شهروندان خواستاریم با توجه به همه گیری ویروس منحوس کرونا و افزایش مبتلایان به این بیماری از ترددهای شبانه بی مورد در معابر و خیابان ها پرهیز کنند.