خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز واکسیناسیون کادر درمان شرکت شهرسالم/ واکسیناسیون 300 هزار نفر در شهرداری کلید خورد

فارس | اجتماعی و حوادث | شنبه، 04 اردیبهشت 1400 - 12:31
مدیرعامل شرکت شهر سالم با اشاره به آغاز واکسیناسیون کادر درمان این شرکت گفت: برنامه‌ریزی‌ها برای واکسیناسیون 300 هزار نفر در شهرداری تهران اعم از کارکنان، کارگران و پیمانکاران و خانواده‌های آنها انجام گرفته است.
شركت،شهر،واكسيناسيون،كادر،درمان،نفر

مدیرعامل شرکت شهر سالم با اشاره به آغاز واکسیناسیون کادر درمان این شرکت گفت: برنامه‌ریزی‌ها برای واکسیناسیون 300 هزار نفر در شهرداری تهران اعم از کارکنان، کارگران و پیمانکاران و خانواده‌های آنها انجام گرفته است.
حمید چوبینه مدیرعامل شرکت شهر سالم در گفت‌وگو با خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، درباره سرانجام واکسیناسیون کادر درمان مراکز درمانی شرکت شهرسالم در پایتخت اظهار داشت:‌واکسیناسیون کادر درمان شرکت شهرسالم از امروز آغاز شد.
وی افزود: حدود 800 نفر جزو کادر درمان شرکت شهرسالم هستند که واکسیناسیون بخشی که تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی بوده امروز آغاز و برای بخش تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و ایران هم به زودی انجام می‌شود.
مدیرعامل شرکت شهر سالم درباره سرانجام خرید واکسن توسط شهرداری تهران گفت: مقدمات این موضوع از طریق ارسال نامه به وزارت بهداشت و چند شرکت وارداتی انجام گرفته و طرح و پیشنهاداتی به شورای شهر تهران داده‌ایم.
چوبینه ادامه داد: در صورت خرید واکسن مورد نیاز، حدود 300 هزار نفر از خانواده شهرداری شامل کارکنان، کارگران و حتی پیمانکاران و خانواده‌های آنها که به طور کلی 300 هزار نفر هستند با اولویت‌بندی در مقابل کرونا واکسینه می‌شوند.
وی خاطرنشان کرد: بودجه این موضوع نیز پس از بررسی در صحن شورای شهر به تصویب خواهد رسید و مبلغ مورد نظر اختصاص خواهد یافت.
انتهای پیام/