خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیش از چهار هزار تیم حمایتی و مراقبتی کرونا را کنترل می کنند

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 04 اردیبهشت 1400 - 12:13
معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل گفت: بیش از چهار هزار و 447 تیم حمایتی و مراقبتی در مناطق مختلف استان اردبیل سعی در کمک و یاری رساندن به بیماران کرونایی و کنترل این ویروس منحوس دارند.
استان،اردبيل،طرح،كمك،تيم،سپاه،قالب،مراقبتي،غربالگري،عبدي،سليماني

ایسنا/اردبیل معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل گفت: بیش از چهار هزار و 447 تیم حمایتی و مراقبتی در مناطق مختلف استان اردبیل سعی در کمک و یاری رساندن به بیماران کرونایی و کنترل این ویروس منحوس دارند.
الله شکر عبدی در جلسه قرارگاه طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در اردبیل اظهار کرد: به برکت طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در مهار بیماری کرونا موفقیت های خوبی را در پیک سوم شاهد بودیم و در پیک چهارم نیز در کنار دانشگاه علوم پزشکی و سایر مسئولان هستیم.
وی استان اردبیل را استان پیشرو و موفق در اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی اعلام کرد و گفت: عمده برنامه ریزی انجام شده در قالب این طرح غربالگری بیماران بوده که ما در قالب تیم های دو نفره حمایتی و 15 نفری مراقبتی سعی و تلاشمان بر این بوده تا در خدمت عموم مردم باشیم.
معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل تصریح کرد: تیم های دو نفره حمایتی سلامت پایگاه های بسیج در مجموع به تعداد چهار هزار و 200 تیم به صورت شبانه روزی در خدمت خانوارهای شهری و روستایی هستند تا خدماتی را به آنها در قرنطینه خانگی و یا مراجعه به بیمارستان ها انجام دهند.
عبدی افزود: در کنار انجام تست های مختلف، 247 تیم 15 نفره مراقبتی نیز سعی می کنند تا نیاز خانواده ها و افراد درگیر بیماری را تأمین کرده و حتی در منزل به کمک آنها بشتابند.
وی با بیان اینکه 98 درصد جمعیت استان در قالب این طرح غربالگری شده و خدمات بهداشتی، درمانی و کمک معیشتی به آنها ارائه شده است، خاطر نشان کرد: یک میلیون و 270 هزار نفر از جمعیت استان در قالب این طرح غربالگری شده و در دور جدید سعی می کنیم تا با تدارک امکانات و تجهیزات مناسب به مهار خیز چهارم کمک کنیم.
عبدی از توزیع 267 هزار بسته معیشتی بین نیازمندان به ارزش هر بسته 300 هزار تومان خبر داد و اضافه کرد: سپاه استان با کمک خیرین برای تهیه و توزیع این بسته ها 96 میلیارد ریال هزینه کرده است.
معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل به تهیه و تدارک 24 نقاهتگاه در سطح استان اشاره کرد و ادامه داد: در این نقاهتگاه ها یک هزار و 715 تخت برای بیماران کرونایی در نظر گرفته شده تا با قرنطینه آنها از گسترش بیماری و به نوعی شکستن زنجیره شیوع کرونا کاسته شود.
انتهای پیام