خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احمددنیامالی: برای توسعه ورزش در شهرها باید «محله محور» عمل کنیم

مهر | ورزشی | شنبه، 04 اردیبهشت 1400 - 10:47
نماینده مردم انزلی و رئیس پیشین فدراسیون قایقرانی گفت: برای توسعه و گسترش ورزش در سطح شهرها باید «محله محور» عمل کنیم تا دسترسی به اماکن ورزشی برای مردم آسانتر شود.
ورزش،همگاني،فدراسيون،بندرانزلي،انزلي،تفاهم،شهرها

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از فدراسیون ورزشهای همگانی، تفاهم نامه همکاری بین شهرداری بندرانزلی و فدراسیون ورزش های همگانی باحضور محمدرضا فروحی دبیر فدراسیون ورزش های همگانی، احمد دنیا مالی نماینده مردم انزلی در مجلس شورای اسلامی و علیرضا زهری رییس هیات ورزش های گیلان امضا شد و بندرانزلی به جمع شهرهای نامزد دریافت نشان ملی شهر فعال پیوست.
احمد دنیامالی نماینده مردم انزلی در مجلس شورای اسلامی، گفت: هدف از این تفاهم نامه، گسترش ورزش و نشاط در جامعه است.
بطوریکه شهرها محل امن ورزشی برای پیاده روی، دوچرخه سواری و ورزش های همگانی باشند و مردم به ورزش و فعالیت جسمانی تشویق شده و با توجه به بحران پاندمی کرونا، ورزش نقش بسیار مهمی در ارتقا سلامت روح و روان افراد جامعه خواهد داشت.
وی افزود: همچنین نیاز است برای بسط ورزش در سطح شهرها، محله محور عمل کنیم بصورتی که برای ورزش کردن، بدون نیاز وسیله نقلیه و طی مسافت های طولانی در همه محلات امکانات ورزشی در دسترس باشد.