آغاز ترافیک در معابر پایتخت/ حجم ترافیک رو به افزایش است
مهر
|
اجتماعی و حوادث
|
شنبه، 04 اردیبهشت 1400 - 08:59
رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، وضعیت ترافیک معابر بزرگراهی و اصلی تهران در صبح شنبه چهارم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ مجید رنجبر اظهار کرد: در اکثر معابر و محورهای شهر تهران ترافیک صبحگاهی آغاز شده و در جریان است.
وی افزود: این گزارش حاکیست، با رصدی که از معابر پایتخت از طریق دوربینهای کنترل ترافیک صورت پذیرفت، شاهد شکل گیری و شروع بار ترافیکی در اکثر معابر سطح معابر شهر تهران هستیم.
رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: این معابر شامل بزرگراه شهید همت تا شیخ فضل الله، بزرگراه نواب تا پل هلال احمر، شیخ فضل الله تا تیموری، الله، نیایش تا سعادت آباد و در نهایت بزرگراه شهید حکیم تا شیخ فضل است که شاهد ترافیک و حجم بالای تردد خودروها در آنها هستیم.