خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بایدها و نبایدهای مصرف سحری در ماه مبارک رمضان

مهر | استان‌ها | شنبه، 04 اردیبهشت 1400 - 08:18
کرمانشاه- کارشناس تغذیه کرمانشاهی گفت: مصرف میوه و سبزی جات و پرهیز از غذاهای چرب و نمک زیاد در وعده سحر به روزه داران در طول مدت روزه داری کمک می کند.
مصرف،سحري،خوردن،رمضان،وعده،انرژي،ماه

امیر کرم صبح امروز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از نظر کارشناسان وعده‌های ماه مبارک رمضان به ۲ دسته وعده افطار و سحر تقسیم می‌شوند اما بسیاری از افراد از خوردن سحری اجتناب می‌کنند.
وی با اشاره به دلیل عدم صرف سحری توسط روزه داران افزود: بسیاری از افراد به دلایلی مانند عدم بهم خوردن خواب شبانگاهی، میل نداشتن به خوردن سحری، ایجاد مشکلات گوارشی و یا بی حالی در طول روز را علت اصلی عدم صرف سحری در ماه مبارک رمضان مطرح می‌کنند.
کارشناس تغذیه با بیان اهمیت وعده غذایی سحر در ماه رمضان تصریح کرد: عمده افراد در طول مدت روز دارای فعالیت بدنی بوده و برای انجام کار بدن به انرژی نیاز دارد که مصرف وعده سحری می‌تواند به تأمین انرژی مورد نیاز آنان کمک کند.
کرم توصیه کرد: مصرف یک تا ۲ واحد میوه، یک واحد سبزی، مصرف مغزها، مصرف گوشت سفید به جای گوشت قرمز و مصرف برنج می‌تواند برای تأمین انرژی و سوخت ساز بدن مفید واقع شود و افراد دارای چربی خون بالا می‌توانند یک قاشق سبوس در کنار برنج مصرف کنند.
وی خاطر نشان کرد: همچنین افراد از مصرف غذاهای چرب و دارای نمک و پروتئین بالا، مواد غذایی دارای نفخ مانند حبوبات، کسانی که دارای حساسیت به شیر بوده و مصرف چای غلیظ که ممکن است سبب تشنگی و حالت آزردگی برای روزه داران شود، خودداری کنند.