خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ۱۴ درصدی مصرف آب در استان یزد

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 04 اردیبهشت 1400 - 08:12
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد از افزایش ۱۴ درصدی میزان مصرف آب در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته در استان یزد خبر داد .
آب،شهرستان،مصرف،شركت،آبي،مهريز،يزد،كمبود،بحث،مديريت

ایسنا/یزد مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد از افزایش ۱۴ درصدی میزان مصرف آب در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته در استان یزد خبر داد .
«اصغر ریاضتی» در نشست با فرماندار مهریز ضمن اشاره به ضرورت بحث مدیریت مصرف، گفت: برای مقابله با مشکل کم آبی و افزایش فرهنگ مدیریت مصرف، لازم است فرمانداری، شهرداری و دیگر ادارات همکاری و هماهنگی لازم را با این شرکت داشته باشند.
وی اظهار کرد: با توجه به تعداد زیاد روستاهای تحت تاثیر خشکسالی در این شهرستان، نیازمند همکاری دستگاه‌های شهرستان در راستای تامین تانکرهای آب رسان ثابت و سیار هستیم.
ریاضتی با اشاره به اهمیت استفاده از لوازم کاهنده مصرف و تاثیر آن در بحث مدیریت مصرف، خاطرنشان کرد: ضروری است تا قبل از فرا رسیدن فصل تابستان،تمامی ادارات به لوازم کاهنده از قبیل پرلاتور و سایبان کولر مجهز شوند.
وی وجود انشعابات غیرمجاز در سطح شهرستان و هدررفت آب به دلیل شکستگی شبکه آبرسانی به دنبال فعالیت پیمانکاران گاز را از مشکلات این شهرستان عنوان کرد که باید اقدامات لازم در راستای رفع آن صورت گیرد.
«جلال علمدار» معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آبفا نیز در این نشست بیان کرد: تمام نیاز آبی شهرستان ۲۵۰ لیتر بر ثانیه است که منابع موجود تنها توان تولید ۱۷۰ لیتر بر ثانیه آب را داراست.
وی افزود: با وجود این شرایط سخت کم آبی شرکت آبفا سعی دارد تا حد امکان با بحث جیره بندی آب در شهرستان مواجه نشود که این امر همکاری کامل مردم شریف را می‌طلبد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان یزد، «محمد رضا موحد» مدیر امور آبفای مهریز هم با اشاره به وضعیت کمبود آب در این شهرستان گفت: مهریز علاوه بر کم آبی با مشکلاتی از قبیل کمبود منابع آب داخلی و کمبود تانکر آب ثابت جهت آبرسانی به مشترکین مواجه است.
انتهای پیام