سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شکست فولاد برابر النصر/ جدال نکونام با ژاوی حساس‌تر شد

مشرق | ورزشی | شنبه، 04 اردیبهشت 1400 - 00:31
تیم فوتبال فولاد ایران در چهارمین مسابقه خود در لیگ قهرمانان فوتبال آسیا برابر النصر عربستان تن به شکست داد.
فولاد،تيم،النصر،توپ،السد،گل،الوحدات،تساوي

به گزارش مشرق، دور برگشت و هفته چهارم از مسابقات لیگ قهرمانان فوتبال آسیا روز جمعه با انجام چند مسابقه آغاز شد.
در یکی از این بازی‌ها و از ساعت ۲۲:۳۰ تیم فولاد ایران در شهر ریاض به مصاف النصر عربستان رفت که این مسابقه با نتیجه ۲ بر صفر به سود النصر به پایان رسید.
در این بازی که از گروه چهارم لیگ قهرمانان برگزار شد دو تیم در نیمه اول به تساوی بدون گل دست پیدا کردند اما در دقیقه ۵۴ مهران موسوی در حالی که قصد داشت توپ را در عرض محوطه جریمه برای مدافع خودی ارسال کند در محاسباتش اشتباه کرد و توپ را در اختیار بازیکن النصر قرار داد و او با ارسال پاس زمینی به عبدالفتاح عسیری باعث شد گل برتری تیم عربستانی به ثمر برسد.
در دقیقه ۸۵ این دیدار فولاد صاحب یک موقعیت خوب شد اما دروازه بان حریف توپ را مهار کرد و با یک شروع مجدد عالی حمدالله را درون محوطه جریمه فولاد صاحب توپ کرد که این بازیکن با حرکتی زیبا دو مدافع فولاد را جا گذاشت و در حالی که فروزان از دروازه بیرون آمده بود با ضربه چیپ تماشایی دومین گل تیمش را به ثمر رساند.
در دیگر بازی این گروه تیم السد قطر برابر الوحدات اردن به برتری ۲ بر صفر رسید تا دیدار فولاد و السد از اهمیت بالایی برخودار شود.
تیم فولاد ایران در دور رفت این مسابقات برابر الوحدات اردن پیروز شده بود و مقابل النصر و السد قطر به نتیجه تساوی رسیده بود.