سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دانشجویان به گروگان گرفته شده در نیجریه به قتل رسیدند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 03 اردیبهشت 1400 - 19:41
منابع خبری از کشته شدن چند دانشجوی نیجریه‌ای که پیشتر در دانشگاهی گروگان گرفته شده بودند، خبر دادند.
دانشجو،نيجريه،دانشگاه،گرينفيلد

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، خبرگزاری فرانسه امروز (جمعه) به نقل از مقامات نیجریه اعلام کرد سه دانشجو در واقعه گروگان‌گیری اخیر در دانشگاه «گرینفیلد» کشته شدند.
جسد این سه دانشجو در منطقه‌ای نزدیک به دانشگاه گرینفیلد در شهر «کادونا» نیجریه پیدا شده و کمیسر دولت این منطقه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «اجساد این سه دانشجو به گورستان منتقل شده است.»
سه‌شنبه شب گذشته گروهی از افراد مسلح تعداد نامشخصی از دانشجو این دانشگاه را ربودند و اکنون جسد سه نفر از آنها یافت شده است.
فرمانده این منطقه نیز گروگان‌گیری را «اقدامی غیرانسانی، شرارت محض، و هتک حرمت انسان‌ها» دانسته است.
چندین سال است که حملات باند‌های افراد مسلح در نیجریه شدت گرفته و تلاش‌های ارتش و پلیس برای مقابله با این باند‌ها موفقیت چندانی نداشته است.
انتهای پیام/