خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

غریب‌آبادی: تغییر در روش غنی سازی ۶۰ درصدی از قبل طراحی شده است

مشرق | سیاسی | جمعه، 03 اردیبهشت 1400 - 13:13
سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین گفت: در روش جدید دو زنجیره به هم کوپل (متصل) شده فقط با یک بار تزریق مواد تا ۵ درصد، دو محصول متفاوت ۶۰ و ۲۰ درصد برداشت می‌شود.
زنجيره،غني،درصد،درصدي،آژانس،محصول

به گزارش مشرق، به دنبال انتشار گزارش جدیدی از سوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مبنی بر اینکه آژانس در روز گذشته راستی آزمایی کرد که غنی سازی ۶۰ درصدی در یک زنجیره IR6 انجام می‌شود و زنجیره ماشین‌های IR4 همزمان به غنی سازی ۲۰ درصدی اختصاص یافته است، کاظم غریب‌آبادی سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین، توضیحاتی را در این خصوص ارائه داد.
غریب‌آبادی گفت: این تغییر روش، موضوع تازه‌ای نبوده و کاملا مرتبط با اقدامات و تصمیمات فنی است و در پرسشنامه اطلاعات طراحی که از سوی ایران به آژانس در هفته قبل ارائه شد نیز از قبل پیش بینی شده بود.
در پرسشنامه آمده بود که غنی سازی ۶۰ درصدی ابتدا در دو زنجیره ماشین‌های IR6 و IR4ر به طور موازی انجام می‌شود و بعد از چند روز، دو زنجیره به یکدیگر متصل و اصطلاحا کوپل می‌شوند.
بیشتر بخوانید آژانس: ایران قصد افزایش سانتریفیوژهای پیشرفته را در نطنز دارد
سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین، افزود: در حالت جدید، زنجیره IR6 دارای خروجی محصول ۶۰ درصد شده و زنجیره IR4 نیز به صورت تاندم به غنی سازی ۲۰ درصدی اختصاص می‌یابد.
غریب‌آبادی تصریح کرد: تا پیش از این، به هر دو زنجیره مواد تا ۵ درصد بطور جداگانه تزریق می‌شد و محصول ۶۰ درصد نیز از هر زنجیره جداگانه برداشت می‌شد؛ اما در روش جدید دو زنجیره به هم کوپل (متصل) شده فقط با یک بار تزریق مواد تا ۵ درصد، دو محصول متفاوت ۶۰ و ۲۰ درصد برداشت می‌شود.
در واقع، از این طریق، عملیات غنی سازی به شدت بهینه‌تر شده است.