خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سازمان ملل: بیش از سه میلیون تن در میانمار با تهدید گرسنگی مواجهند

ایسنا | بین‌الملل | جمعه، 03 اردیبهشت 1400 - 13:11
سازمان ملل هشدار داد که ظرف شش ماه آتی بیش از سه میلیون نفر در میانمار به دلیل بحران سیاسی، کرونا و فقر با گرسنگی مواجه خواهند شد.
غذا،جهاني،برنامه،ميانمار،كرونا،دوجاريك

سازمان ملل هشدار داد که ظرف شش ماه آتی بیش از سه میلیون نفر در میانمار به دلیل بحران سیاسی، کرونا و فقر با گرسنگی مواجه خواهند شد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، استفان دوجاریک، سخنگوی آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل در کنفرانس مطبوعاتی در نیویورک گفت: برنامه جهانی غذا عملیات جدیدی را برای رساندن کمک به دو میلیون فرد ضعیف و نیازمند در شهرک‌های فقیرنشین در شهرهای اصلی میانمار آغاز خواهد کرد.
تعداد افرادی که برنامه جهانی غذا به آن‌ها کمک خواهد کرد از ۱.۳ میلیون به ۳.۴ میلیون نفر افزایش خواهد یافت.
برای انجام این مأموریت برنامه جهانی غذا به ۱۰۶ میلیون دلار نیاز دارد.
دوجاریک گفت: در ماه مارس برنامه جهانی غذا به ۳۷۴ هزار تن در برخی استان‌ها رسید.
فقر، بخران سیاسی و کرونا به افزایش گرسنگی و ناامیدی شدید در میانمار منجر شده است.
به رغم اوضاع کنونی برنامه جهانی غذا به آوارگان و دیگر اقشار ضعیف کمک‌رسانی کرده است.
کودتای نظامی اخیر در میانمار که به دنبال آن تعدادی از مقامات از جمله رئیس‌جمهور این کشور برکنار شدند، اوضاع را وخیم‌تر کرده است.
انتهای پیام